Nowa odsłona Concordia Auto

06 / 05 / 2020

Concordia Polska Grupa Generali przygotowała zmienioną ofertę ubezpieczeń komunikacyjnych Concordia Auto. Wśród wprowadzonych nowości są m.in. atrakcyjne warunki autocasco, assistance, szeroka ochrona NNW, a także nowy ulepszony produkt Autoszyby.

Klienci, którzy zdecydują się na OC w ramach Nowej Concordii Auto mogą liczyć na nielimitowane holowanie po kolizji w Polsce. W razie awarii i innych zdarzeń limit holowania wynosi 250 km w Polsce i całej Europie w wariancie Assistance Standard oraz aż 1000 km w Assistance Premium. Dodatkowo, kierowcy posiadający szerszy pakiet mogą przez 10 dni korzystać z pojazdu zastępczego.

Kolejnym atutem nowego ubezpieczenia komunikacyjnego w Concordii jest autocasco bez udziałów własnych, franszyz czy amortyzacji. Ponadto, bez względu na wartość pojazdu, ubezpieczyciel wymaga tylko jednego zabezpieczenia przeciw kradzieży.

W odświeżonej ofercie Concordia Auto wprowadzono również nowe rozwiązania NNW. Za jedyne 10 zł, Concordia Polska rozszerza ochronę o wypadki niezwiązane z ruchem pojazdu.

Kierowcy ubezpieczający auto w Concordii Polska mogą objąć ochroną również szyby samochodu. Dzięki nowemu produktowi Autoszyby klient może skorzystać z naprawy lub wymiany szyby w wyspecjalizowanej sieci warsztatów na terenie całej Polski.

Dodatkowo dla obecnych lub byłych klientów Concordii Polska przygotowano specjalną taryfę. Klient, który korzystał lub korzysta z ubezpieczenia rolnego, uzyska dodatkową zniżkę na zakup ubezpieczenia w ramach nowej oferty Concordia Auto.