Concordia w programie Bayer Kometa

29 / 06 / 2016

Od 1 lipca 2016 r. klienci firmy Bayer, którzy uczestniczą w programie „Bayer Kometa” mogą skorzystać z unikatowej nagrody – vouchera na produkty Concordii Ubezpieczenia, sprawdzonego partnera w zakresie ubezpieczeń w sektorze agro.

W ramach projektu dla klientów indywidualnych i przedsiębiorców dostępne są m.in. ubezpieczenia majątkowe, tj.: następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW), domu/mieszkania, samochodu, działalności gospodarczej, gospodarstwa rolnego (poza ubezpieczeniem upraw), maszyn rolniczych, a także ochrony prawnej (OP). Vouchery stanowiące podstawę wymiany punktów na opłacenie składki za wskazane ubezpieczenia są ważne przez 12 miesięcy od dnia ich wystawienia, nie później jednak niż do końca maja 2018 roku.

– Od wielu lat szczególnym zainteresowaniem otaczamy rolników, dostrzegając ich potrzeby ubezpieczeniowe i przygotowując dla nich specjalistyczne oferty. Angażujemy się ponadto w liczne projekty wspierające właśnie tę grupę społeczną. Dołączenie do programu firmy Bayer jest kolejną inicjatywą stanowiącą dowód na to, że rolnicy są dla nas ważni – mówi Krzysztof Konstanciuk – Dyrektor ds. Współpracy z Kluczowymi Pośrednikami Concordii Ubezpieczenia.

I dodaje – Cieszymy się, że jesteśmy wśród partnerów firmy Bayer. Liczymy na to, że nasze usługi będą cieszyły się dużym zainteresowaniem uczestników Komety.

Program lojalnościowy „Bayer Kometa” oparty jest na zasadach sprzedaży premiowej, w ramach której w związku z nabyciem określonych produktów z oferty Bayer AG, Klient Bayer AG gromadzi punkty, które następnie wymienia na nagrody. Jak zbierać punkty i zamawiać nagrody? Wystarczy kupować produkty objęte Programem (ich lista dostępna jest na www.agro.bayer.com.pl) w Punktach Handlowych Autoryzowanych Dystrybutorów Bayer. Następnie, najpóźniej w ciągu miesiąca od zakupu należy zarejestrować transakcję w tychże Punktach. Zamówienie nagród realizowane jest w ciągu 3 tygodni od momentu wpłynięcia zamówienia do Biura Obsługi Programu Kometa.